Szabad az Á

Átjáró Másországba

Nincs helye Kósa Lajosnak a közéletben

2019. december 02. 14:45 - Szabad az Á

„zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy  jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésbe”.

Az idézet Kósa Lajostól származik. A Fidelitas tisztújító kongresszusán mondta, zsidózta fiatalok előtt a hétvégén. Kósa Lajosnak nincs helye a közéletben. Mert zéró tolerancia van a gyűlöletbeszédre. Ma megpróbálta tompítani kijelentését, de nem volt képes elnézést kérni. Nyílt levél.

Lajos.

Most gondolom büszke vagy magadra. Hogy végre megint mondtál valamit, amire ugrik a “rohadtsorosistanemzetárulóballiberáliskülföldrőlfizetett” média.

Csak tudod, aki szarral játszik, az előbb-utóbb maga is szaros lesz.

És persze amikor már majd elnyel a fekália, akkor majd jól kiállsz, hogy jajj, a csúnya firkászok félremagyarázták a szavaidat, meg te nem is úgy gondoltad, mint ahogyan azt kiragadták az erdeti szövegkörnyezetből – csak az a baj, hogy bizony, te pontosan úgy gondoltad. Mert azt hiszed, hogy ez a menő. Mert abban a hitben élsz, hogy ha a kenyéradó gazdád egy náci eszméket valló írótól idézhet, akkor lehet náculni.

Csak neked az is nehezen megy, hogy úgy náculj, hogy az szalonképes maradjon.

A hozzád hasonlók miatt van az, hogy 75 éve a kedves magyar hatóságok szépen a halálba hurcoltak több mint félmillió magyar állampolgárt. Ja, majd’ elfelejtettem, a fajtádnak ők csak büdös zsidók voltak. (És ne fogd a Szálasi rendszerre meg a németekre, mert ez még Horthy alatt történt. Csak szerettek történelmet hamisítani. A lopás nem elég….) Milyen kár, hogy volt pár tucatnyi, aki a történtek után is hajlandó volt a megyédben maradni, mert továbbra is az otthonának gondolta azt az országot, mely kitaszította magából őket. Ha azok se lennének, mennyivel egyszerűbb lenne a dolgod.

Az a baj a zsidózásoddal, hogy azt nem veszed észre, hogy kiszabadítod a szellemet a palackból, és muníciót adsz azoknak, akik tényleg úgy gondolják.

Akik nemcsak beszélnek róla, meg adott esetben félrenéztek majd, hanem ha úgy alakul, akkor maguk is tevékenyen részt vesznek majd a következő vagonírozásban meg Dunába lövetésben. Persze te utólag majd akkor is azt mondod, hogy nem úgy gondoltad.

Akkor magyarázd meg kérem szépen, hogy miként gondoltad.

Kellemes ádventi ünnepeket!

Székely Sándor 
független országgyűlési képviselő 
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke

77358945_1919926248152991_2322882437262082048_n.jpg 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr6715334790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.12.02. 16:51:31

Ha valakiket magyarokként, tótokként, oláhokként, rácokként, bajorokként, keresztényekként, ortodoxokként megneveznek, az teljesen természetes.
Miért ne lehetne a zsidókat a nevükön nevezni, megszólítani?

Nos?
Hazudj valamit mesüge!

cliftony77 2019.12.07. 19:29:20

@Hungryhorse: Te tudod, hogy a zsidók kire szavaztak? Vagy Kósa úr tudja? Esetleg azt is, hogy ki zsidó a választópolgárok közül? Csak hogy így "nevükön nevezte" őket. Ha bármelyik kérdésemre igen a válasz, akkor wgyfelől igaza van, hogy nevükön nevezte őket, ugyanakkor kurva nagy baj van, mert akkor ugrott a választás tisztasága. Ha viszont nem tudja, hogy ki kire szavazott, akkor kéretik megmondani, hogy mi alapján választ ki egy bizonyos kisebbséget, hogy így megvádolja őket.

Hungryhorse 2019.12.08. 18:48:04

@cliftony77: a ballibbant pártok és az őket támogató kultúrharcosé és médiaközeg hemzseg a zsidóktól.
A mazsihisz is a kormányellenes frontvonal része.
Miért ne lehetne rajtuk számon kérni az általuk szakmányban nácizott jobbikkal történt testvéri összefosásukat?
Miért ne lehetne a zsidókat azzal szembesíteni, hogy az őket listázni akarókkal immár összeborultak, beleértve a komplett ballibbant oldalt zsidóstól és hitetlenestől?
Egyáltalán!
A zsidókat nem lehet néven nevezni senkinek?
Megnevezhetetlenek, bírálhatatlanok, érinthetetlenek?

Hazudj valamit mesüge, hadd nevessek rajtad.
süti beállítások módosítása