Szabad az Á

Átjáró Másországba

Székely Sándor független országgyűlési képviselő és családtagjai vagyonnyilatkozata

2020. január 29. 22:51 - Szabad az Á

Mi ellenzéki politikusok sokszor beszélünk átláthatóságról, tisztességes politizálásról, következetességről. De a gyakorlatban kevés eset van, hogy nem csak beszélhetünk róla, hanem cselekedhetünk is.

A vagyonnyilatkozatok leadása egy ilyen helyzet.

A parlamenti képviselőknek idén is január 31-ig kell leadniuk saját és a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyermekeinek a nyilatkozatukat az előző évi vagyontárgyaikról, jövedelmükről, tartozásukról és juttatásaikról. A parlament honlapján csak a képviselők vagyonnyilatkozata nyilvános.

A mai napon elébe megyek a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségnek, és már most megnézhetik az enyémen kívül a feleségem és a fiam 2019 évi vagyonnyilatkozatát is.

Nincs rejtegetnivalónk.

Képviselő vagyonnyilatkozata 2019

Családtag vagyonnyilatkozata 2019

Családtag vagyonnyilatkozata 2019

Szarkasztikusan jegyzem meg: kíváncsi vagyok hány Fideszes fogja követni a példát? Biztosan nem sokan, hiszen akkor lebuknának. Ám, ha kemény fiúk lennének és gerincesek, akkor megtennék önszántukból is.

A legjobb az lenne, ha az összes képviselő már most nyilvánosságra hozná a saját és vele egy háztartásban élők vagyonnyilatkozatát.

Kérem ezért az ellenzéki politikustársaimat is, hogy akik még eddig nem tették, éljenek ezzel a lehetőséggel. A hitelesség kedvéért.

Székely Sándor 
független országgyűlési képviselő 
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke

money_szekely.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr2315439428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása