Szabad az Á

Átjáró Másországba

Az nem úgy volt, Gergő! A baloldalnak nincs szégyellnivalója Trianon kapcsán

2021. június 07. 12:22 - Szabad az Á

Pártom, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom azért jött létre, hogy felszámolja a szociális válságot, amit az elmúlt 32 év kapitalizmusa, de leginkább Orbán Viktor és bűnszövetkezete hozott létre kis hazánkban. Szocializmust akarunk, azaz normális életet. Harcolunk a 250.000 forintos nettó minimálbérért, a havi 50.000 forintos nyugdíjemelésért és a gyermekenkénti havi 50.000 forintos családi pótlékért.

Ez egy baloldali program, de jó ideje totális félreértés övezi, hogy mi a is a baloldal, sőt, a történelem is totálisan félre van magyarázva, hazudva. Ez nemcsak a jobboldal műve, hanem a magát baloldalinak hazudó, liberális közéleti szereplők jelentős része is szembe megy az igazsággal.

Most például Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere és a hat (vagy hét, vagy nyolc) jobboldali, liberális párt összefogás miniszterelnök-jelöltje azt találta mondani, hogy a baloldalnak be kellene lépnie Trianon árnyékába. Osztozni kellene végre a nemzettel a gyászban - Karácsony szerint.

Mi az igazság?

A magyar baloldal, Stromfeld Aurél katonai vezetésével 1919-ben, vérrel és vassal harcolta ki, hogy egyáltalán lehessen Magyarország. A baloldali hazafik ugyanis nem voltak hajlandóak aláírni a megalázó, és valójában az ország végét jelentő békediktátumot, hanem felfegyverezték a munkásokat, visszavették a monarchia magyar tisztjeit a seregbe, és szabályos honvédő háború keretében visszafoglalták Felvidéket és Kelet-Magyarország jó részét.

Miközben Horthy Miklós Szegeden az antant katonáival kaszinózott, és a liberális politikusok kávézgatak, és ki tudja mit csináltak.

Kedves Gergő! 

A magyar baloldalnak nincsen mit szégyellnie, vagy letagadnia Trianon kapcsán.

A magyar nemesi elit évszázadok óta megtapasztalt ostoba, buta, szűklátókörű, dölyfös és minden embert lenéző politikája vezetett el ahhoz, hogy országunk 1919-re a szakadék szélére kerüljön.

A magyar munkások és vezetőik a történelmi pillanatban hősiesen védték a hazát amíg lehetett, amíg engedték. A magyar Vörös Hadsereg, a dicsőséges Tanácsköztársaság 133 napja mentette meg az országot a teljes pusztulástól.

A nemzetvesztő jobboldal viszont azóta is gyalázza a baloldalt, minket, a felelősség elől menekülve.

Kedves Főpolgármester Úr, tisztelt Miniszterelnök-jelölt Úr! 

Mielőtt a magyar baloldalról kezdesz beszélni, légy szíves olvass történelemkönyveket! Olyanokat, amit nem nácik írtak.

Székely Sándor 
független országgyűlési képviselő 
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke
Az Igen Szolidaritás alapítója

szekelysandor0714.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr6816584364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása