Szabad az Á

Átjáró Másországba

Ungár Péter szerint Kádár János olyan volt mint Sztójay Döme, a zsidóirtó

2021. szeptember 06. 08:56 - Szabad az Á

Senki nem felelős a nagyapja, az apja és az anyja tetteiért, kivéve, ha ő is vastagon benne van a bizniszben.

Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselőtársam, gyakorló milliárdos, Schmidt Máriának, a NER egyik fő tartóoszlopának a fia egy múlt heti ATV-s vitában azt állította, hogy Magyarországon sem Kádár Jánosról sem pedig Sztójay Döméról nem lehet elnevezni politikai programokat. Ezt arra reagálva mondta, hogy a Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom szeptember 11-én a második Munkás Büszkeség Napján meg fogja hirdetni választási programját, a Kádár János tervet.

Sztójay Döme 1944-ben a német megszállás alkalmával elvállalta a miniszterelnökséget, és öt hónapon át a nevét adta több, mint 600.000 honfitársunk kiirtásához, valamint ahhoz, hogy a németek hadszíntérré változtassák az országunkat, ami mérhetetlen kínt, fájdalmat és megszámlálhatatlan mennyiségű és borzalmas mélységű szenvedést hozott az országunkra.

Ungár Péter szerint Kádár János pont ugyanolyan volt, mint a fent említett, embernek aligha nevezhető élőlény.

Az a Kádár János, aki a legszegényebb sorból harcolta ki - szó szerint – hogy egyáltalán életben maradhasson. Aki megjárta Horty és Rákosi börtönét is. Az a Kádár János, aki ’56 után az orosz megszállás alatt konszolidálta az országot, és egy olyan páratlan, harminc éves periódust teremtett az országban, ami addig elképzelhetetlen volt a dolgozóknak, akár falun, akár városban éltek.

Ungár Péternek nagyjából annyi milliárdja van, ahány éves. Köszönheti ezt a korán elhunyt édesapjának, illetve édesanyjának és testvérének, akikkel most is közös cégei vannak, mert bátran élhettek a Horn Gyula idején zajlott privatizáció, majd a NER adta lehetőségeikkel. Sajnos úgy tűnik, hogy a sok pénz ellenére a taníttatása mégis hagy maga után kívánni valót.

Bár lehet, hogy csak a nagytőkés helyzete miatt nem értheti, hogy ezredéves szenvedés, benne a legnagyobb mit a világégés után mit jelentett a magyaroknak a bőséges étel, a komfortos lakás meleg vízzel, külön WC-vel, vagy az emberi hang a munkahelyeken, a nyaralás, a tanulás, a kultúra és az emberi megbecsülés. De, bizony az emberek tudják, hogy mit hozott számukra a Kádár János fémjelezte rendszer, akármilyen deficitekkel is akarják egyesek ezeket a történelmi eredményeket leszólni.

A Kádár-rendszer megszilárdulása millióknak jelentett nyugalmat, biztonságot, fejlődést, megbecsülést. Az akkori idők minden külső kényszere dacára, amit még elmeháborodottan sem lehet Sztójay tömeggyilkos és országot pusztító rémtetteivel egy lapon említeni.

Ungár Péter a múlt héten megsértette az ország népét, megsértette a magyarokat. Egy gyilkos nácihoz hasonlította az egyik legnépszerűbb, korábbi vezetőjüket.

Itt az ideje a bocsánatkérésnek, Péter!

Székely Sándor,
országgyűlési képviselő,
az ISZOMM alapítója

 

snayiblog.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr3116680820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2021.09.09. 00:22:32

Te komplett idióta vagy. De hát mit vár az ember egy agyhalott kommunistától??

Megnéztem volna az összehasonlíthatóság kedvéért, hogy Sztójay hogyan teljesít ha egy 30 éves német megszállás alatt kellett voltna konszolidálnia az országot. A hozzád hasonlókat biztosan kiirtotta volna és ezzel máris jobban teljesített volna mint Kádár :)))

lobaszopiatej 2021.09.11. 14:08:32

az ISZOM párt nevében, IGYÁL rá egyet, te ingyensörös!
süti beállítások módosítása