Szabad az Á

Átjáró Másországba

Most kell pénzt adni az embereknek, minden más, csak rizsa - 250 ezer GT

2021. július 17. 10:30 - Szabad az Á

Már több mint egy hónapja járom az országot gyalog és tömegközlekedési eszközökkel. Gyaloglásom – bár nagyon élvezem a sport részét is, nem öncélú. Népszerűsítem a pártomat, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalmat, valamint gyűjtöm az aláírásokat a havi nettó 250.000 forintos minimálbérért. 

 

Egy hónap alatt alapvetően kialakultak a rutinok. Reggel 6 kor kelés, gyors reggeli, majd pultos kiállás az adott kistelepülésen. Utána falujárás, kocsmázás, utcán barátkozás a helyiekkel, majd indulhat a séta a következő településre. Közben fotózunk, videózunk, gyártjuk a közleményeket, blogokat. Nagyvárosokban sajtótájékoztatókat tartunk, mutatjuk be a jelöltjeinket. Huszti Andrea elnökünk és Szanyi Tibor miniszterelnök-jelöltünk folyamatosan a médiában. Az országos szervezetünk közben az egész országban gyűjti az aláírásokat. Immáron több mint 170.000 aláírásnál tartunk. Elképesztő utazás, hihetetlen eredmény. 

No, de miközben mi dolgozunk, mások sem pihennek. Sajnos.

Az országot immár 12 éve vezető Orbán Viktor, aki tönkretette az országunkat, bedob egy jól hangzó számot, a kétszázezret, hogy arra akarja felemelni a minimálbért. Majd, talán, ha lesz rá lehetőség. Hogy bruttóról, vagy nettóról beszél, azt nem lehet tudni, de a reklámjára el fogunk költeni pár milliárdot, az tuti.

 217750741_2545495982262678_3297297110245162118_n.jpeg

Aztán Budapest főpolgármestere, aki miniszterelnök szeretne lenni, bedobja ugyanazt a számot, a kétszázezret, de hozzáteszi - persze kis betűvel, egy hosszú körmondat végén, mintegy mellékesen - hogy négy és fél év múlva…

A DK-s képviselő akivel az egyik reggeli ATV műsorban együtt voltam, még mindig lelkesen tolja az európai minimálbér projektet, ami egy nyilvánvaló átverés, egy jórészt tisztázatlan számítási formula, amiből a magyarok maximum 10-20 ezer forintot nyernének. 

A Jobbik, azon kívül hogy simán megszavaz a Fidesszel egy náci törvényt, nem mond semmit. 

Az van, hogy itt totál hülyének nézik az embereket. A Fidesz szokás szerint össze vissza hazudozik, az ellenzék pedig (azon kívül, hogy egymást üti, gyilkolja előválasztás címszó alatt) még nagyobb hazugságokat mond, mint a Fidesz.

Egészen elképesztő ezt megélni, de egy dolog vígasztal. Elképesztő mennyiségű bíztatást kapunk személyesen, interneten, mindenhogyan. Hogy csináljuk, tartsunk ki, velünk vannak! Valójában csak ezért tudjuk még csinálni. Muszáj hinnünk, hogy Magyarország többet, jobbat érdemel. 

A vesztesek országából a győztesek nemzetét kell megteremtenünk. Akik nem hagyják magukat hülyíteni. Akik nem várnak még századszorra is négy évet, hogy talán  jobb legyen nekik. Azt a népet kell képviselnünk, amely jól akar élni a tisztességesen elvégzett munkájából. Ez a mi munkánk. És ez valóban nem is kevés!

Székely Sándor, 
országgyűlési képviselő
az ISZOMM alapítója, pártigazgatója

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr3316629964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.07.17. 20:18:17

A szocik ezzel 8 év alatt legalább 30 évre vágták haza a gazdaságot. Az ország az akkori "jóléti rendszerváltás programja" miatt van a mai napig a szarban. Ha anno Megyóék nem kúrják el, ma ott lennénk valahol a csehek és a szlovákok között.
süti beállítások módosítása