Szabad az Á

Átjáró Másországba

Bebizonyosodott, hogy a rendszer valódi ellenzéke az ISZOMM

2021. október 11. 08:10 - Szabad az Á

Drága, drága előválasztáson résztvevő honfitársaim!

Mint ahogyan ti is, én is minden nap követtem az előválasztás történéseit. Néztem, ahogy a jelöltek udvariasan elvitatkoztak egymásról a jogállamiságról és az elszámoltatásról. Hallgattam, hogyan dicsérik egymást szakmányban, miközben tudjuk, hogy egy kanál vízben is, ugye.

Senki nem szólt semmit, hogy oké, de mi lesz az országgal?

Aztán végigkövettem az elmúlt hét elképesztő történéseit. Végignéztem, ahogy 600 ezer honfitársam döntését - Hann Endre és Závecz Tibor kutatásaira hivatkozva - semmibe vették politikus társaim, és szembeköptek benneteket! Elmagyarázták, hogy a második valójában leginkább a negyedik, és a harmadik inkább az első, és az első, na hát ő meg a Dobrev, ugye.

Végignéztem és még mindig senki egy szót sem ejtett arról, hogy oké, de mi lesz az országgal?

Most, hogy az egyetlen olyan jelölt, akiben legalább nyomokban tartalmazott baloldaliságot (bár jórészt ő is a hajléktalanoknak akart lakást adni és nem a dolgozóknak normális bért, egészségügyet, nyugdíjat), kiment a képből (hiszen a nem létező pártja a főváros mellé most már egy frakciót is kapni fog az országgyűlésben), a következőt kérik az ország ellenzéki részétől:

A szélsőségesen kapitalistabarát, magát kereszténynek hazudó, populista Orbán-kormányt váltsuk le, egy kapitalistabarát, kőkonzervatív, keresztény faszira, vagy egy olyan milliárdos hölgyre, aki boldog attól, hogy Orbán 330 euróra emelné a nettó minimálbért.

Azért, mert ők majd biztosan nem fognak lopni. Minden más, nagyjából oké, hiszen senki nem beszél szocializmusról, szövetkezetekről, szakszervezetekről, multik megadóztatásáról, érdemi és komolyan vehető bér- és nyugdíjemelésről, ingyenes orvosi ellátásról.

Már tényszerűen. Itt tartunk.

Harminc évvel a rendszerváltás után, ott tartunk hogy bár mindenünket eladták a jobboldali-liberális kormányok, egyik válságból bukdácsolunk a másikba, a jobboldali kormánnyal szemben a nagyon radikális ellenzék még mindig jobboldali vagy liberális programot kínál.

Tehát pontosan ugyanazt ami a bajokat okozza. Pontosan ugyanazt, amiben most is élünk. A hatpárti ellenzék rendszerváltása, azt jelenti, hogy ne Fidesz legyen hatalmon, hanem ők. Mert ők annyival jobbak erkölcsileg, hogy csak jobbak lehetnek mint a Fidesz.

Hiszen ők nem nácik, nincs közöttük lopós, valamint szeretnének nettó 250.000 forintos minimálbért bért adni az embereknek.

Ja. NEM. Kurvára nem. 

Totálisan hülyére vesznek mindenkit. Akár a Fidesz, akár a hatpárti ellenzék jut hatalomra 2022-ben, nem lesz itt érdemi változás.

Továbbra is maradunk félgyarmat. Megalázó fizetések, nyugdíj a sehol, ingyenes egészségügyi ellátás pedig az álmainkban. Az elmúlt 30 év arra volt jó, hogy a tőke mindent elvegyen tőlünk.

A hat párt nem akar változást. A hat párt politikusai csak Orbánt akarják leváltani.

A rendszerrel, a kapitalizmussal, a fogyasztói társadalommal, a kizsákmányolással nincs bajuk. Hülyének néznek minket.

Egy párt harcol konzekvensen az emberek fizetéséért, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom, az ISZOMM

250.000 forintos nettó minimálbért, 150.000 forintos minimumnyugdíjat és 50.000 forintos családi pótlékot akarunk. Szövetkezeteket, ingyenes egészségügyi ellátást és közösségi életet. Szocializmust.

Úgy tűnik, hogy az előválasztás után tényleg egyértelmű lesz, hogy aki érdemi változást akar, az a dr. Szanyi Tibor által vezetett listára szavaz. Ha másért nem, hát azért, hogy megnézze, hogyan harcolja ki az 5 %-os ISZOMM a jobboldali-liberális parlamentáris többségben az emberek fizetését.

Székely Sándor
független országgyűlési képviselő
ISZOMM

dsc_0669.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr3016717062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.10.11. 10:04:50

Nézd, ezt a szocializmus dolgot egyszer már kipróbálta az emberiség, és akkora nyomor lett belõle minden országban ahol megvalósult, hogy a fal adja a másikat. Még talán a Kádár-rendszer volt a legélhetõbb, de az is csak azért, mert a nyugati komcsiknak meg kellett mutatni, hogy nem olyan szar hely az a békerábor (mint amilyen volt). De ha szeretnél ilyet, hát hajrá, vár a kies Észak-Korea!
süti beállítások módosítása