Szabad az Á

Átjáró Másországba

A törökszentmiklósi cigány kártya

2019. május 16. 08:58 - Szabad az Á

2019. május 21-én Magyarországon újra nácik fognak vonulni. Igen nácik, ne szépítsük! És a legszebb az egészben, hogy éppen az Európa Parlamenti választás előtt egy héttel. Hát nem érdekes? Pont most, sikerült egy cigány származású bűnözőnek (igen, tényleg az) bemennie egy boltba és ott a kamerák előtt (hol másutt, mint a nemzeti dohányboltban?) brutálisan megvernie két embert. Aztán elmenekült, lopott autókkal, stoppal. Mint egy jól megrendezett filmben.

Mivel mindannyian itt élünk, pontosan tudjuk, hogy ilyen esetek sajnos sokszor történnek meg.

A rendőrség sok helyen nem tudja, vagy nem is akarja, ellátni a feladatát. Tegyük szívünkre a kezünket havi 150.000,- Ft–ért senki sem fog maffiózókkal háborúzni, de nem akarom felmenteni a rend őreit, akik bőszen hirdetik a szolgálunk és védünk szlogent járőrkocsijaikon is, de hányszor hallottuk már, hogy a rendőrség tehetetlen.

Ebben a helyzetben Toroczkai László és régi-új barátai hirtelen rájöttek, hogy ha törik, ha szakad, ők odamennek Törökszentmiklósra és jól megfegyelmezik a cigányokat, de csakis a cigányokat! Az a Toroczkai, aki 2006-ban pár hónap alatt 4-5-ször gyújtotta fel náci haverjaival a belvárost, miközben nem rejtették véka alá, mit csinálnának zsidó illetve cigány honfitársainkkal, ha megtalálnák őket.

Szóval az van, drága barátaim az Úrban, hogy a mi derék keresztény demokrata kormányunk, élén Orbán Viktorral, felbérelte az ország régi-új szélsőjobboldali megmondó emberét és eszmei társait, hogy keltsen félelmet a cigány származású polgártársainkban, hogy azok – jogos félelmükben – a nekik védelmet hazudó Fidesz-KDNP-re szavazzanak május 26-án. Ördögi terv, hiszen két legyet ütnek egy csapásra! Nem mellékesen ugyanis, az új szélsőjobboldali politikai képződmény begyűjti azon honfitársaink szavazatait, akik az elmúlt években a Jobbikra szavaztak, és akik az ország felemelkedését abban látják, hogy másokat megfélemlítenek, megaláznak, uszítanak, s mint a Fidesz teszik ezt a kereszténység és a magyarság nevében és védelmében.

Az, hogy a cigányokat és nem cigányokat a kormány tartja szegénységben, hogy a náci vonuláson résztvevőket a kormány manipulálja és anyagilag is támogatja, teljesen egyértelmű.

Politikai haszonlesésből elkövetett, aljas szándékú etnikai provokációval állunk szemben, mint a hitleri Németország idejében. A történelem ismétli önmagát, és ez Orbán Viktor szégyene. Az ő felelőssége, hogy idáig jutottunk. Újra. Miatta. Az ő lelkén fog száradni, ha újra cigány gyilkosságok lesznek az országban, vagy komolyabb etnikai konfliktusok robbannak ki. Orbán Viktor és nem más! Toroczkainak és az ő félkatonai náci szervezetének köszönhetően Törökszentmiklós bekerült a történelemkönyvekbe. A kérdés már csak az, hogy a település a saját történetébe miként fog beleszólni, hogyan írja azt meg?

Székely Sándor 
független országgyűlési képviselő 
Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke

thumblegio.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr414829554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása