Szabad az Á

Átjáró Másországba

Müller Cecília megmondja, avagy a Fidesz totális csődje

2020. május 12. 08:18 - Szabad az Á

Persze járvány van, sokan betegednek meg és sajnos sokan meg is halnak. Ez borzasztó. Ami még borzasztóbb, hogy a Fidesz valamilyen ismeretlen oknál fogva, úgy döntött, hogy az egész járvány ügy kommunikációját rábízzák Müller Cecíliára, aki újabb és újabb fura járványkezelési ötletekkel áll elő, ami biztos jól hangzik egy irodában, de a valóságbolygón minimum betarthatatlanok.

Na de mit is mond az országos tisztifőorvos? Először is kitalálta, hogy a budapestiek és a Pest megyeiek nem hagyhatják el a lakóhelyüket, nehogy megfertőzzék az ország több lakosságát. Igen ám, de ugyanekkor azt engedélyezte, hogy az ország többi lakosa, ellátogasson Budapestre vagy Pest megyébe.

Tetszik érteni. A fővárosiak és a környéken élők csak vidéken fertőznek. Otthonaik közelében már nem.

Tiszta sor, ezt tanítják az orvosi egyetemen. Bár nem biztos, mert Gulyás Gergely pár nappal később szólt, hogy mindenki mehet mindenhová.

De új hét jön, és persze az ország járványkommunikátora nem pihen, újabb dírektívával állt elő. A strandok ugyan kinyithatnak, de csak úszni lehet bennük, csak úgy pancsikálni nem. És azt is csak vidéken. Valamint a vidéki betegeket el kell vinni Budapestre, hiszen teljesen egyértelmű, hogy járványt csak Budapesten lehet megállítani, Nyíregyházán már nem.

Tehát ha egy pest megyei ember elmegy Egerben egy strandra, ott csak úszhat. Ugyanezt a pest megyei ember nem teheti meg Budapesten, mert a fővárosban nemcsak pancsolás közben fertőzne, hanem úszás közben is.

Ha innen nézzük, akkor az is teljesen logikus, hogy a vidéki betegeket el kell vinni Budapestre, hiszen teljesen egyértelmű, hogy járványt csak Budapesten lehet megállítani, Nyíregyházán már nem. Bár most már ebben sem vagyunk biztosak, hiszen Müller Cecília már ezt is visszavonta. Vagy nem. Vagy talán mégis?

Drága honfitársaim! Vegyük észre, hogy a kormány járványkezelése pont annyira logikus, mint az, ahogy a kormányunk válság idején úgy adóztatja a bankokat, hogy 5 év alatt a másfélszeresét adja nekik vissza, valamint úgy gyötri a multi cégeket kiskereskedelmi adóval, hogy azt átháríthatják a lakoságra, ezzel tulajdonképpen Áfát emelnek.

Az van barátaim, hogy minket itt totálisan hülyének néznek. Elveszik a pénzünket és a járvány kezelés felkiáltással össze-vissza beszélnek mindenféle teljesen értelmetlen és betarthatatlan szabályt hozva.

Ez a kormány nem szolgálja az emberek érdekeit. Sem az elmúlt 10 évben, sem pedig most. És ezen az sem segít, hogy a butaságaikat egy kedves (?) idős hölggyel mondatják el.

Székely Sándor 
független országgyűlési képviselő 
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke
Az Igen Szolidaritás alapítója

muller-cecilia-mti-363924.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr2815680044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása