Szabad az Á

Átjáró Másországba

Nincs idő moralizálni, pénzt kell adni az embereknek!

2020. október 07. 15:03 - Szabad az Á

Ma Magyarországon az emberek nagy részének 2-3 munkahelyre van szüksége, hogy a családját el tudja tartani.

Lakást csak hitelből tud venni, nyaralás maximum két, de leginkább egy sem. Itt tartunk.

Ezt sikerült elérni 30 év alatt, amióta bátran és megalkuvást nem tűrően eladtuk a gyárainkat és a mezőgazdaságunkat fillérekért olyan cégeknek, akik azóta ezermilliárd forintokat keresnek a hazai munkavállalókon.

Céges meetingeken azóta is téma a magyar privatizáció. A csávók könnyes szemmel, nosztalgiázva mesélik, hogyan vették meg Európa legnagyobb gyárkomplexumát, a csepeli gyárat szinte anyag áron. Hogy aztán jól ne csináljanak vele semmit. Erre jön még rá, az elmúlt 10 év elképesztő parasztvakítása, miszerint milyen jó most már itt lenni Magyarországon.

Emelkednek a bérek, a nyugdíjak pláne. Pár százezer ember elképesztő jólétéért, 4 és fél millió ember robotol. Ezt hívják kapitalizmusnak. Ezt hozta nekünk a fogyasztói társadalom.

Nem sokakat izgat, hogyan ürül ki az ország keleti fele, az sem izgalmas, hogy orvosaink bérét két év múlva akkorára fogják emelni, mint a német betanított munkabér fele.

Totál hülyének vagyunk nézve, és nem tűnik fel senkinek.

Az ellenzéki média és a pártok nagy része a jogállamért és a sajtószabadságért kampányol, ami amúgy valóban fontos, és tényleg borzalom, hogy mi történt ezekben az ügyekben is az elmúlt 10 évben, csakhogy látványosan ezek a témák már senkit sem érdekelnek.

Mindenki a túlélésre hajt. Nincs idő moralizálni. Még jó, hogy van Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egy időközi választás, ahol Tóth Ádám és pártom az ISZOMM, arra helyezi a súlyt, ahová kell.

Egy vicces videóval bemutatjuk, hogy mit is gondol rólunk a Fidesz-KDNP.

Mi azért kampányolunk, hogy megszüntessük végre a kapitalizmus féktelen tombolását. Pénzt akarunk adni az embereknek. Azért kell október 11-én Tóth Ádámot, és majd 2022-ben minél több ISZOMM-jelöltet az Országgyűlésbe juttatni, hogy végre a lényegről legyen szó.

Az emberekről. A dolgozókról.

Legyen 8 óra munkáért 200.000 forint a nettó minimálbér, legyen 37.500 forint a családi pótlék gyermekenként, és ugyanennyi korpótlék a nyugdíjasoknak, és ne legyen senkinek 100.000 forintnál kevesebb a jövedelme!

Hajrá Tóth Ádám, hajrá ISZOMM!

 Székely Sándor
független országgyűlési képviselő
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke
Az Igen Szolidaritás alapítója

szekely_toth.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr8616231064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.10.14. 06:23:14

Azért tisztázzuk, egy versenyképtelen, veszteséget termelő ipart adtunk el. Ami versenyképes, azt a multik hozták ide, és igen, az olcsó magyar melósból húznak profitot. Ami még úgy-ahogy versenyképes volt - Ikarus, Videoton - azt ki is privatizálta? No és ezekkel mi lett? Sikertörténet? Ja, nem. A ország legnagyobb vállalkozója sorra bukik piaci körülmények között, csak az állami megbízásokon hasít. Ez az ország elveszett, soha nem mászunk ki ebből a szennyből.
süti beállítások módosítása