Szabad az Á

Átjáró Másországba

Gyerekverés, cigánylista, börtönszex

2021. szeptember 22. 10:24 - Szabad az Á

Az aktuális rendszerváltást hirdető pártok egyik miniszterelnök-jelöltje listázná a cigányokat és a gyerekeit nevelési célzattal üti, általánossá tenné ezt a típusú gyereknevelést. A másik jelölt azon viccelődik, ha hatalomra kerül a jelenlegi miniszterelnököt börtönbe küldi és megerőszakoltatja a végbelén keresztül.

A második vonalbéli két politikusféleség azon eseng egy reggeli adásban, vajon hogyan fogják kitermelni a szegény vállalkozók a jövőre bevezetendő párezer forinttal magasabb minimálbért. Jaj, jaj, jaj, majd az államnak kel segíteni.

Srácok. Heló.

A félfasiszta kormányunk egy évtizede lopja a közpénzt az uniós forrásokkal egyetemben, hergel, uszít, félelmet kelt, miközben a magyar lakosság jelentős része két-három munkahelyen dolgozik egy normális fizetésért.

Röhögnek rajtunk a románok és a szlovákok.

Ti tényleg azon nyekegtek, hogy hogyan lehet majd kifizetni 2021-ben 133 ezer forintos, 360 eurós bért a melósoknak? Tényleg úgy lesz rendszerváltás, hogy a buzizó miniszterelnök-jelölt lesz a Belügyminiszter, a gyerekverő cigánylistázó polgi pedig a kultúra felelőse lesz?

Miközben nem akarjátok érdemben emelni a béreket? Tényleg ez az ajánlat? Tényleg nem rúgjátok ki ezt a két embert a versenyből?

Klára, Gergő, András. Azt hiszitek, hogy tisztességes politikával nem kerülhettek hatalomra? Tényleg azt hiszitek, hogy így megéri hatalomba kerülnötök?

Ez a rendszerváltás? Van határa ennek? Cigányokat lehet listázni, de mondjuk zsidókat már nem? Vagy igen? És a mozgássérültekkel mi lesz? Balkezesek?

Na? Hol a határ? Meddig mentek el?

Az Igen Szolidaritás szocializmust akar. 250.000 forintos minimálbért, 150.000 forintos minimál-nyugdíjat és 50.000 forintos családi pótlékot. Szövetkezeteket, a stratégiai ágazatok államosítását, 16 évre levinni a választói korhatárt és 18 éves korra felemelni a tankötelezettség idejét.

Véget vetni a multik és a bankok harácsolásának, az állami pénzek ellopásának a fizikai és szóbeli erőszaknak és véget vetni a mindent kizsigerelő kapitalizmusnak és a rendszert kiszolgáló túlfogyasztásra kötelezett társadalom átverésének.

Ez a rendszerváltás, ez a mi célunk. Ezért harcolunk.

Székely Sándor,
az ISZOMM alapítója
független országgyűlési képviselő

img_2030.jpeg 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr3716696980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.09.22. 17:59:38

Először ellenzéket kel váltani, pontosabban egy komolyan vehető, ellenzéket kitermelni (erre most, amíg ezek vannak, nincs esély). Mindenesetre választások útján a mostani rezsim és a rendszer nem leváltható, az még egy profi és hiteles ellenzékkel sem menne, de az oda vezető úton már beljebb lennénk.

midnight coder 2021.09.24. 08:26:57

"Az aktuális rendszerváltást hirdető pártok egyik miniszterelnök-jelöltje listázná a cigányokat"

Tényleg, ilyet demokratikus ország soha nem tenne, csak a nácik:
ucr.fbi.gov/crime-in-the-u.s/2018/crime-in-the-u.s.-2018/tables/expanded-homicide-data-table-6.xls

"Röhögnek rajtunk a románok és a szlovákok."

https://www.google.hu/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&hl=hu&dl=hu#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_kd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=world&idim=country:HUN:SVK:CZE:ROU&ifdim=world&tstart=780357600000&tend=1537740000000&hl=hu&dl=hu&ind=false
süti beállítások módosítása