Szabad az Á

Átjáró Másországba

Gyurcsány fenyegető mondatairól

2021. október 13. 16:00 - Szabad az Á

Egyre-másra kerülnek nyilvánosságra különböző politikusi nyilatkozatok, amelyek Gyurcsány Ferenc zsarolásairól és/vagy fenyegetetéseiről emlékeznek meg.

Országgyűlési képviselőként és a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnökeként megerősíthetem, hogy az általam vezetett mozgalom nem kívánt felülni a gyurcsányi megfélemlítésnek, s 2019 elején ezért szakított korábbi szövetségesével, a Demokratikus Koalícióval, amelynek következtében a függetlenek közé ültem ki a Magyar Országgyűlésben.

A történet rövid: 2018-ban a DK-MSZM szövetségi listán jutottunk országgyűlési mandátumhoz, amelynek elvileg nem volt kihatása a szervezeteink önálló mozgására. Az ún. rabszolgatörvény születésekor a Szolidaritás egy tüntetés szervezésébe fogott, ami a DK elnökének nem volt ínyére. Az ezzel kapcsolatos viták során hangzottak el engem személyesen is fenyegető mondatok, amelyre válaszul a Szolidaritás kilépett a DK-val való szövetségből, majd később számos tagja révén alapítója lett mai pártomnak, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalomnak.

Fenti múlt is alátámasztja az ISZOMM döntését, hogy baloldali pártként önállóan indul a ’22-es választásokon. Mindazok, akik politikai nézeteiket alárendelték a ‘hatosfogat’ legerősebb pártjának, a DK-nak, alkalmasint szembesülhettek a volt miniszterelnök - egyébként számukra sem teljesen ismeretlen - zsaroló habitusának napi változataival. Talán tanulnak belőle.

Az ún. ‘ellenzéki’ előválasztások egyre nyilvánvalóbb meztelensége fényében az ISZOMM igazolva látja döntését, miszerint a baloldali politikákat nem szabad összekutyulni sem a liberális, sem a náci, de még a konzervatív eszmerendszerekkel. A baloldal, tehát az ISZOMM számára a szociális válság felszámolása a fő küldetés.

Székely Sándor
országgyűlési képviselő
ISZOMM

sanyikotelek.jpeg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr2716720050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnightcoder2 2021.10.17. 11:42:28

Az ok hogy ISZOMM, na ha már ennyit, akkor legalább ne töményet!
süti beállítások módosítása