Szabad az Á

Átjáró Másországba

Már csak két és fél év

2019. november 26. 18:34 - Szabad az Á

Ülök a gazdasági bizottságban, és azon gondolkodom, hogy már csak két és fél év. Már csak ennyit kell kőkeményen dolgozni azért, hogy olyan emberek vezethessék az országot, akik válaszolnak ha a munkájukról kérdezik őket.

A regnáló hatalom hagyja az ország pénzét ellopni, és soha semmilyen kérdésre nem válaszol.

No de mire gondol képviselő úr? Teszi fel a kérdést az olvasó.

Mondom.

Ma a Gazdasági bizottságban a Gazdasági Versenyhivatal vezetője azt találta mondani a kérdésemre, hogy a miniszterelnökhöz közeli oligarchák és rokonok sorra nyerik az állami pályázatokat, 

hogy nekik nem gyanús.

Mert azt más hivatal vizsgálja.

Pont.

gazdbiz20191126.jpg

Aztán amikor megkérdeztem, hogy Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság vezetőjét, hogy mit szól ahhoz, hogy az állami hitelekből miniszterelnökhöz közel álló milliárdos oligarchák adják-veszik a magyar médiapiac 70-80 százalékát, és azon pofátalan módon állami 20 milliárdokból reklámozzák a magyar kormányt, azt mondta, hogy ők nemigen foglalkoznak ezzel, és most különben sem erről van szó.

Az, már csak hab volt a tortán, mikor fideszes képviselők azt is elmagyarázták nekünk ezen az ülésen, hogy azért rosszak az utak, mert 10 évvel ezelőtt a baloldal nem csináltatta meg őket.

És ezért van az, hogy most mindenütt fel kéne újítani. És, hogy az iparűzési adót nem is veszik el az önkormányzatokból. Csak éppen megmondják, hogy mire költsék.

Ők nem állnak bosszút az önkormányzati választások miatt.

Ők semmiképpen sem.

Igaz nem fognak utak épülni, vagy megújulni (tömegével), de semmi bosszú.

Mondjuk ebben nem hazudtak. Hiszen az elmúlt 10 évben, ahhoz képest, hogy állítólag euró ezermilliárdok kerültek be a magyar költségvetésbe, meg állítólag szárnyal a gazdaság, alig épült itt valami érdemleges. Illetve de.

A népstadion.

Futókör nélkül.

190 milliárdért.

Szóval már csak két és fél év. Aztán elkezdhetjük végre építeni ezt az országot. Közösen. Egymásért. És nem valakik ellenében. Tisztelve egymás értékeit. És nem gyűlölködve. Tiszteletben tartva más népek érzékenységét, de büszkén kiállva a saját magunkért. Én már nagyon várom.

A Gazdasági bizottság 2019. november 26-i, mai ülését itt lehetett követni.

Székely Sándor 
független országgyűlési képviselő 
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke

#nmhh #gazdasagibizottsag #work #parlament

13 Likes, 1 Comments - Székely Sándor (@szklysndr) on Instagram: "#nmhh #gazdasagibizottsag #work #parlament"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr315325994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása