Szabad az Á

Átjáró Másországba

A nőgyűlölés nem menő! Köszönjük 444, köszönjük Szily László!

2020. november 25. 19:28 - Szabad az Á

Nagy megtiszteltetés érte pártomat, az Igen Szolidaritást, mely fél éve küzd az minimálbérek nettó 200.000 forintra emeléséért, a 37.500 forintos családi pótlékért, a nettó 100.000 forintos minimum jövedelemért és a havi 37.500 forintos nyugdíjasoknak járó korpótlékért.

 

A 444 nevű, sokak által olvasott liberális újság leírta pártunk elnökének és alelnökének a nevét, valamint elismerte hogy a borsodi választáson, ahol 2,23 százalékot kaptunk, ezzel az eredménnyel érdemi politikai erővé válhatunk a 2022-es választásokon.

Azonban még most sem világos, vajon miért tartotta fontosnak a 444 egy másik újságban megjelent cikk kapcsán azt a gondolatot elültetni az olvasói fejében, hogy az ISZOMM nőgyűlölő? A hozzánk nagyon sok szállal kötődő Munkások Újsága közölt egy olyan cikket, amely valóban vaskos humorral figurázta ki Varga Juditot, aki ugyebár egy jó kis sorosozás közepette kávézni hívta George Clooney-t. A kávéra hívás pedig a szexre invitálás egyezményes jele évtizedek óta, erre épül a Clooney-s reklám is. 

Vajon az egészségügyi törvénnyel kapcsolatban miért nem keresték meg a 20 évig onkológián dolgozó elnökünket, Huszti Andreát? Ő volt az a nő, aki egyedüliként az ellenzéki pártok vezetői közül követelte, hogy az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvényt vissza kéne vonni, mert tönkreteszi a szakápolókat

Vajon miért nem hívta fel a 444 újságírója Kállai Szilviát, alelnökünket, hogy roma tanárnőként, hogyan került egy baloldali párt vezető pozíciójába?

Vajon miért nem kérdezett meg a 444 újságírója, hogy miért szavaztam az Országgyűlésben egyedüliként nemmel a gyalázatos felhatalmazási törvényre?

Vajon miért nem ír felháborodott cikket a 444 újságírója arról, hogy dr. Szanyi Tibort, pártunk miniszterelnök-jelöltjét nap mint nap alázzák, személyében támadják az interneten, újságokban, tévékben, nyilvános bullyinget, verbális agressziót követve el ellene? Amit persze végig kell néznie a feleségének, négy gyermekének (az ötödik még csak pár hónapos így szerencsére neki ezt nem kell látnia).

A választ nem tudjuk, és teljesen érdektelen is. Hiszen Szily László és minden más újságíró részünkről azt ír amit akar, amíg az nem sérti mások jogait.

Ezért küzdünk 10 éve. Számtalan alkalommal szerveztünk tüntetést a sajtószabadságért, az alkotmányosságért, az emberi jogokért.

Elképesztően örülünk a cikknek, boldogok vagyunk, hogy végre írtak rólunk. Nagyon köszönjük a segítséget. Köszönjük 444, köszönjük kedves László! Bízunk benne, hogy új olvasóink nemcsak a Varga Juditról szóló cikket olvassák el, hanem a szakszervezetekről, a 200.000 forintos minimálbérről a 37.500 forintos családi pótlékról és a többi fontos ügyről szóló cikket is.

Székely Sándor
független országgyűlési képviselő
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke
Az Igen Szolidaritás alapítója

igenszolidaritas.jpg

munkatothonttitthon.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr5016301688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása