Szabad az Á

Átjáró Másországba

Pokorni Zoltán menj a büdös picsába!

2021. február 04. 06:10 - Szabad az Á

Miután 1942-ben Horthy Miklós az országhatártól több mint 1000 kilométerre, a biztos halálba küldte II. Magyar Hadsereg 200 ezer katonáját az országunk számára teljesen értelmezhetetlen háborúban, 1944-ben 20 évnyi uszítás után a magyar állam képviselői együttműködve a megszálló németekkel vágóhídra küldött 600 ezer magyar állampolgárt, akik amúgy zsidó származásúak voltak.

Mivel nagyon kellett sietni, a budapesti zsidóságra nem maradt idő. A nyilas hatalomátvétel után, a közeledő felszabadító Szovjet hadsereg árnyékában a nyilas söpredék menekülés vagy a lopás helyett (azt megcsinálták a menekülő német csapatok), a budapesti zsidóság életére törtek és bestiális gyilkosságok egész sorozatát hajtották végre azon az átkozott télen.

Sokakat a Dunába lőttek, de nem jutott mindenkire ennyi idő, azokat csak simán kibelezték. A horrorisztikus tömeggyilkosságok egyik gócpontja a 12. kerületi nyilas pártház volt.

Aztán jött felszabadulás, pár év demokrácia, egy szerencsére kudarcos személyi kultusz kísérlet, majd egy olyan harminc év, ahol a változatosság kedvéért nem a nemeseket és az értelmiségieket tekintették a népnek, hanem a többi tízmilliót is.

Ennyit a múltról Pokorni Zoltán.

A rendszerváltás után pár évvel emlékművet állítottak a 12. kerületi nyilas pártházzal szemben, ott, ahol a rémtettek egy jó része történt. Az emlékmű egy ősi magyar jelképet, a turult ábrázolja.

Azt a madarat mely a gyilkosok jelképe is volt azokban az években. Az emlékmű aljára belevésték az áldozatok és a gyilkosok nevét is. Sőt, mint azt a legutóbbi időkben kiderült, fel is cserélték. A sors fintora miatt a kerületet vezető – és a turulszobor felállításában aktívan részt vevő – polgármester nagyapja nem áldozat volt, hanem az egyik fő szervezője a gyilkosságoknak.

Mikor ez kiderült, ez az ember, aki még mindig polgármester abban a kerületben nyilvánosan elsírta magát, és azt mondta, hogy ő erről nem tudott (hogy a nagyapja egy tömeggyilkos volt) és hát igen, akiket megöltek akkor, azok mind magyarok voltak.

Ettől a magyar értelmiség sok zsidó vezetővel az élükön annyira elaléltak, hogy még azt sem sikerült észrevenniük, hogy a kedves polgármester úr nem azért sír mert fájlalja a történteket, hanem azért mert nem bírja vissza tartani a röhögését.

Még két kézzel sem. Még a kamerák előtt sem. Szóval inkább elsírta magát.

Nemhiába igaz magyar ő: Sírva vigad. Pontosan tudta, hogy ő azt a szobrot nem akarja onnan eltávolítani. Miért is tenné? Csak tévedés lehet egy turul szobor a gyilkosságok helyén, a gyilkosok nevével emlékműnek nevezve, az önkormányzat előtt.

Hiszen az csak egy tárgy. Megmondta. Nincs itt semmi látnivaló.

Követelem, hogy legyen vége ennek a hányinger keltő, undorító ügynek. Azonnal bontsák el onnan azt a szobrot, és azt is követelem, hogy Pokorni Zoltán távozzon a közéletből. Most. Azonnal.

Menjen el innen a büdös picsába. Az összes gyilkosokat éltető rohad, szadista állat, mocskos náci haverjával együtt.

Székely Sándor 
független országgyűlési képviselő 
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke
Az Igen Szolidaritás alapítója

 dsc_0538.jpg

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr8416413912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.02.05. 04:16:19

Gondolom, ugyanígy jársz el Bauer Tamással is, sőt rosszabbul, mert ő máig védi apját.

midnight coder 2021.02.06. 16:35:57

Azért tegyük hozzá, hogy ha anno nem Horthy áll az ország élén, akkor egyetlen zsidó sem éli túl. A magyarok nem lehetnek hálásak Horthynak, lásd munkaszolgálat, illetve az ország sorsának az alakulása, de bárki más állt volna az ország élén, a zsidók mindenképpen rosszabbul jártak volna.

De nagyot tud lökni az úr az ajtón 2021.02.06. 19:12:35

nyiss ki pár történelemkönyvet. de ne olyat, amit a kádár rendszerben nyomtattak

lobaszopiatej 2021.02.07. 14:02:29

@midnight coder: "Azért tegyük hozzá, hogy ha anno nem Horthy áll az ország élén, akkor egyetlen zsidó sem éli túl. "

Ezek szerint, te az alternativ univerzumok tapasztalt látogatója vagy.

midnight coder 2021.02.07. 19:31:59

@lobaszopiatej: Nézd, a hazai zsidókat addig nem hurcolták el, amíg a németek meg nem szállták az országot. Ez a megszállás történhetett volna évekkel korábban is. Az, hogy nem történt, annak köszönhetõ, hogy Hitler és Horthy jó viszonyban voltak. Egy random mondjuk baloldali politikus ezt nem tudta volna elérni. Azaz vagy szembeszáll Hitlerrel, és akkor pár kilométer/órával le tudja csökkenteni a magyar operetthadsereg a nácik bevonulását, vagy nem, de a végeredmény kb. azonos: az összes zsidónak annyi.
A másik alternatíva, hogy az ország élén egy Szálasi-féle fazon áll. Neki mondjuk nem lett volna gond megakadályozni az ország elfoglalását. Viszont önként és dalolva azonnal deportálta volna az összes zsidót, még évekkel 45 elõtt.

törppicur 2021.02.09. 22:06:15

Azt hiszem, politikushoz, úriemberhez méltatlan ez a stílus.
Szégyehetnéd magad, sándor.
süti beállítások módosítása