Szabad az Á

Átjáró Másországba

Orbán fenyegetni kezdte a társadalmat

2020. május 30. 00:50 - Szabad az Á

Az elmúlt három évtized legszomorúbb eseménye zajlott tegnap Budapest belvárosában. Az apropót az adta, hogy egy éjszakai verekedésben egy fiatalember megölt két másik fiatalembert, akik történetesen ultrák voltak (Az Újpest szurkerek magukat inkább az olasz hagyományokhoz kötik, ezért őket inkább ultráknak hívják. A Ferencváros kemény magja, inkább az angol hagyományt követi. Őket huligánoknak hívják)

A kormánymédia azt híresztelte, hogy az elkövető cigány származású volt. Ezért egy szélsőséges párt sajtótájékozatónak álcázott rasszista felvonulást tartott. A fociultrák csak megemlékezést tartottak, ami persze valójában egy jól megrendezett náci tüntetés volt. Skandálták együtt, hogy "igen is van a cigánybűnözés".

A tüntetés előtt egy nappal kiderült, hogy az elkövető valószínűleg mégsem cigány szármázású. Azért a tüntetést persze megtartották. Tehát írjuk le:

A szélsőjobboldal, valamint a fociszurkolók azért tüntettek a cigányok ellen, mert egy nem cigány ember megölt másik két nem cigány embert.

Gondolom senki sem gondolja azt, hogy ezeket az emberek csak úgy megcsinálták volna ezt, ha nem jön egyértelmű utasítás erre a legfelsőbb körökből. 

Úgy tűnik, Orbán Viktor megint bajban érzi magát, és elővette fizetett hadseregét a focidrukkereket. 2006-ban a második elvesztett választás miatt, most pedig azért mert tudja, hogy a szociális válság, melyet ő okozott az elmúlt 10 évben elkövetett gyalázatos politikájával, most a járvány következtében még durvább fokozatra fog kapcsolni. Olyan elégedetlenség lesz a társadalomban, hogy ahhoz képest 2008 csak egy kis vicces színielőadásnak fog tűnni.

Orbán Viktor, tehát jó maffiózóként elővette a verőembereit és megmutatta, hogy azok még mindig itt vannak, és készek a harcra.

Ahelyett, hogy a pénzt adna az embereknek, meg normális munkát, inkább elkezdi fenyegetni kezdi a társadalmat. Nem kimondva, hanem kimondatlanul. Értse mindenki úgy, ahogy akarja, bármikor össze tud szedni 3000 kigyúrt, kopasz verőembert, akikhez még a rendőrök sem mernek hozzányúlni.

Meg akar minket félemlíteni. Jelzem, hogy én nagyon békés ember vagyok. De minél jobban fenyegetnek, annál inkább vagyok határozottabb én is.

Apámtól azt tanultam, hogy a fenyegetéstől nem ijedünk meg, zsarolásnak nem engedünk, a gyengébbet megvédjük, és ha megütnek minket, tízszer olyan erősen ütünk vissza.

Forró őszünk lesz.

Székely Sándor 
független országgyűlési képviselő 
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke
Az Igen Szolidaritás alapítója

dsc_0725.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr315728738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása