Szabad az Á

Átjáró Másországba

Schobert Norbi nagyon szép nemi szerve

2020. január 21. 15:17 - Szabad az Á

Schobert Norbert egy jól menő nagyvállalkozó, aki szereti ha zajlik körülötte az élet, mert így tudja eladni a termékeit. Ráadásul most éppen szezon van, hiszen az év eleje a nagy fogadalmak ideje, szóval a marketingtahóság műfaja súlyos tízmilliókat hoz neki a konyhára. Akkor erről ennyit.

Viszont ha már a fitneszguru így kitette a csizmát az asztalra, érdemes azon elgondolkodni, hogy a kapitalista világban az egyik legfontosabb dolog, a legfontosabb áru az emberi test illetve az emberi szexualitás lett.

Dollártízmillárdos piaca van az evésnek, a fogyókúrának, a szépségnek és a szexnek. Mindenféle üzenet jön. Egyél sokat, egyél jól, legyél szép, legyél tökéletes. Legyenek a nemi szerveid szépek, nagyok, kicsik, ferdék, töltöttek és lyukacsosak. Olyan erővel dolgozik az ipar, hogy ember legyen a talpán, aki függetleníteni tudja magát tőle. Ez persze elképesztően káros, és elképesztően sokba kerül.

A legnagyobb vesztesek általában a nők. Egész egyszerűen az üzleti világ egy része bántalmazza és tárgyiasítja a nőket. Egészen ici-pici koruktól mantrázza a lányoknak, hogy csak akkor rendes tagjai a társadalomnak, ha megfelelnek a szépségideálnak, vékonyak, illatosak, takarosak és mindig készen állnak a férfiakat elcsábítani. Két gyerek után is csak akkor nő a nő, ha nincs rajta felesleges kiló, és fel vannak szólítva, hogy a munka, mosogatás és gyereknevelés után még simán zavarjanak le pár menetet a párjával, akit amúgy már 15 éve ismer, és a gyerekszülés nélkül is felszedett magára jópár kilót.

Ne egy mesterségesen és milliárdokból összetákolt, soha nem létező életérzésnek megfelelően éljük az életünket, hanem magunknak. Ha soványan, sportolva, és minden nap szexuális életet élve, akkor úgy. Ha mindezt kövéren akkor amúgy. És, ha mindezt egészen máshogyan, akkor úgy. De leginkább, ahogy jól esik.

ke_pernyo_foto_2020-01-21_14_09_06.png

Fotó: DundiAngyal

Székely Sándor 
független országgyűlési képviselő 
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke

Csatlakozz a cselekvő emberek mozgalmához!

http://szolidaritasmozgalom.hu
http://instagram.com/szolidaritas
http://szolidaritas.tumblr.com
https://www.facebook.com/SZOLIDARITASmozgalom
https://www.facebook.com/szekelysandorSZOLIDARITAS/

 

26 komment
Címkék: norbi réka

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr6615419410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alick 2020.01.21. 20:52:19

Gnómbert Zombi, a zsírdisznó.
:)

Graves 2020.01.21. 22:00:42

Nőügyi kormánybiztosa van már illiberáliséknak?
Ez most pont erre pályázik, meglehet. Alkalmas.

Ugye ez a majomivadék liberálisozott a minap valamit? fdeszre szavazó husi anyukák szevasztok: D

Before · http://azbeszt.blog.hu 2020.01.21. 22:03:38

Nagyon jót röhögtem, hogy megpróbálja tudatos marketinghúzásként eladni a parasztságát.
Mondjuk nem tudom, ennek a csodálatos családnak hogy esne, ha egyesek azt artikulálnák a médiában, hogy másfél maréknyi viagrával se tudnák meghágni a csontvázfejű, girhes, műcsöcsű nőjét...
Miért nem inkább a szerencsétlen, magamutogató gyerekével foglalkozik inkább?

haXXor 2020.01.21. 22:50:31

Annak, hogy a no legyen szep, illatos meg a faszomtudja mi, annak nem tarsadalmi hanem evolucios oka van. Baszki, ne azert nezz ki jol mert a teve vagy a Norbi ezt mondja, hanem mert reprodukcios celod is van az eletedben. Vagy magyarazd meg a tobbi emlosnek, hogy ne a kinezet alapjan valasszon part... (segitek: van par allat akinel szamit a kulso. Fura, de az evolucio igy mukodik) Sandor, te legalabb olyan butus vagy, mint szegeny Norbert :(

jatagán9 2020.01.22. 07:17:35

Norbi leíró jellegű állítása mindössze annyi, hogy az a férfi, aki egy normál testalkatú nőt választott, nagy valószínűséggel nem tartja majd kívánatosnak az elhízottat. Ez egy statisztikai állítás, amit felméréssel lehet cáfolni és nem hőbörgéssel. És nagyon meglepődnék, ha cáfolható lenne, hiszen ha valaki a kövér nőket szereti, az eleve olyat választ magának.

dekás dezső 2020.01.22. 07:49:18

Norbi - az ember, aki kimondta, amit a píszískedő sumák gecik nagy része is gondol:DDD Na ez az, amit NEM szabad. Rögtön szét is szaggatta a felspilázott, bosszúszomjas horda. Rögtön kinevezték egy impotens, beszédhibás köcsögnek, akinek minden nap más bassza a lúfejű feleségét és legszivesebben kilőnék az űrbe az undorítő kölykeivel együtt. Tömlöc, felnégyelés, száműzetés.
Mindenesetre elgondolkodtató a reakció hevessége:D

Pipas 2020.01.22. 07:59:26

@dekás dezső: "Rögtön szét is szaggatta a felspilázott, bosszúszomjas horda."

Norbit párszor már megszaggatta ez a horda. Merthogy egy bunkó, egy iszonyat ostoba seggfej. Rém gusztustalan egy ürge, sokkal rosszabb mint azok, akik ellen gyűlöletet próbál kelteni.

Pipas 2020.01.22. 08:00:28

@jatagán9: "Norbi leíró jellegű állítása mindössze annyi, hogy az a férfi, aki egy normál testalkatú nőt választott, nagy valószínűséggel nem tartja majd kívánatosnak az elhízottat."

Nem, nem csak ennyi.

Pepejoe 2020.01.22. 08:14:54

Nem hiszem, hogy van ebben ennyi. Az a nő aki ettől beborul, inkább önfejlesztéssel foglalkozzon mert kevés az önbizalma. Persze sportoljon is az egészsége miatt de ne azért elsősorban hogy lefogyjon vagy megfeleljen a Norbinak. Ducin is tud egészségesebb lenni. Norbi...Azt meg ki nem szarja le. Főcímre akar kerülji, téma akar lenni, azt akarja hogy foglalkozzanak vele. A többit meg kidumálja, a lényeg hogy menjen a bolt. És megy.
Én örülök, hogy a ducik is bejönnek adott férficsoportnak, szép is lenne ha mindenkinek olyan nő kéne mint nekem vagy random bárkinek.

Pipas 2020.01.22. 08:22:44

@Pepejoe: "Nem hiszem, hogy van ebben ennyi. Az a nő aki ettől beborul, inkább önfejlesztéssel foglalkozzon mert kevés az önbizalma."

Akit meg megerőszakolnak az meg inkább tanuljon önvédelmet, ugye? Akit meg becsap az autónepper, az iratkozzon be egy szakiskolába, hogy megtanulja végre felismerni a használt autók tipikus hibáit?

"Norbi...Azt meg ki nem szarja le."
Akik ellen gyűlöletet kelt. Merthogy most éppen nem téged sértegetett, így aztán te lasz@rod, ez eddig rendben van, de lehetne benned annyi empátia, hogy felfogd miről van szó.

"A többit meg kidumálja, a lényeg hogy menjen a bolt. És megy."
Tehát ha azért csinál valaki valamit, hogy sok pénzt keressen, akkor okés minden, ugye? Főleg, ha sikerül is neki, ha megy a bolt, akkor minden rendben van.

A valóságban a "nyereségvágyból" nem menti fel, sőt inkább súlyosbító tényező.

Drizari 2020.01.22. 09:17:51

Meggyőzhetetlen ez az ember, nem veszi észre az "áldozathibáztatást". Kiemel pár kannyúl agyú férjet (ezek az ismerősei, rájuk hivatkozott), akik amiatt váltak/válnak el, mert szülés után nem fogyott le a feleségük, és már nincs késztetésük többet *megbúgni őket.

*nyulak párzására használt tájszó a búgás.

midnightcoder2 2020.01.22. 09:27:41

"A legnagyobb vesztesek általában a nők."
Ez nettó baromság. Pont ugyanennyit szívnak ezzel a férfiak is. Viszonylag kevesen járnak szórakozásból edzõterembe, élnek fehérjeporokon.

Ami Norbit illeti, ez a részérõl valóban vegytiszta marketing. Õ fogyasztószerek / diéták eladásából él. Ezt viszont rajta kívül ma már elég sokan csinálják. Neki annyi a helyzeti elõnye hogy celeb, és az ország kevésbé okos részének ez egy pozitívum. Viszont ahhoz, hogy valaki celeb maradjon, idõnként mondani kell valami nagy hülyeséget, vagy tenni valami botrányosat, különben semmi perc alatt elfelejtenek. Ennek lehettünk most tanúi.

gigabursch 2020.01.22. 09:45:09

A Hősök tere nem erre a célra való.
Ezen a fényképen szereplő tyúkok elgondolkodhattak volna.

Amúgy meg:
Norbika ennyivel kevesebb puncival találkozhat, ha ilyen hülye a szűrője.

Alick 2020.01.22. 09:59:37

S.N. a fitness ipar Fletója, avagy udvari bolond minden szakmában terem.

Pepejoe 2020.01.22. 10:04:11

@Pipas:
Ebből kiindulva nem kell nyelvet sem tanulni mert tök jó azonnali fordítók lesznek, nem kell semmit sem tanulni mert ott a gugli, számolni sem, nem kell önvédelem sem mert 5 méterről lelőnek és utána erőszakolnak meg.
Az én "fajtám" ellen is volt, de ahogy mondtam, leszarom. Mindenki tartozik valamilyen bántható csoportba. Norbiféle emberek kevesek ehhez, a java része meg még ennyi publicitást sem kap. Most adunk neki épp, ha nem tűnt volna fel.
Nem, nyilván nem okés csak az ő szempontjából az, a tiédet meg lefossa és semmit nem tehetsz. Neki van nyilvánossága míg neked semmi és 0 szavad van az ügyben. Minden betűvel amit lázongásra fordítanak ellene az emberek csak olaj a tűzre az ő reklámjához és ezt ismerte fel, ez az amire számított.

Alick 2020.01.22. 10:08:59

@jatagán9: Egy normális férfi számol azzal, hogy a családalapítás és a kor mindkettőjüket majd valamennyire leamortizálja. Ha egyben akarja tartani a családját, ezzel számolnia kell... és a nő se lép le pusztán attól, hogy a férje megpocakosodott.
Persze ha a házasságot elsősorban folytatásos élő pornóshow-nak tartják, akkor érthető... ehhez viszont nem kell stabil kapcsolat se.

Alick 2020.01.22. 10:13:22

Ha Norbi cége valódi Rt lenne, az igazgatótanács - merthogy nem szeretik az üzleti kockázatot - egy ilyen megnyilvánulás után kirúgta volna a cégvezetői székből.

Pipas 2020.01.22. 10:37:23

@Pepejoe: "Ebből kiindulva nem kell nyelvet sem tanulni mert tök jó azonnali fordítók lesznek"

Az, hogy tud -e valaki idegen nyelvet nem egészségügyi probléma. Te is azt az ostobaságot terjeszted, amit a norbi, hogy ti. lefogyni csak akaraterő kérdése.

jatagán9 2020.01.22. 11:10:02

@Alick: A nemi vágy ösztönös. Léte vagy hiánya tehát nem a számítások része.

Alick 2020.01.22. 11:18:01

@jatagán9: De azzal számolni lehet,. hogy az ösztönök/stimuláció/hormonok 50-60 éves kor körül valószínűleg megváltoznak. Ha ez probléma, akkor vagy nem kell családot alapítani vagy a házasságot limitált érvényességel kötni meg (persze a gyerek érdeksérelme nélkül).

Pipas 2020.01.22. 11:58:26

@Alick: "De azzal számolni lehet,. hogy az ösztönök/stimuláció/hormonok 50-60 éves kor körül valószínűleg megváltoznak. Ha"

Nemsoká a norbi is megtudja. Mondjuk nyilván nem fogja elismerni... :D Aztán majd anyuka lecseréli egy fiatalabbra és mindenki rajta fog röhögni. :D

morph on deer 2020.01.22. 12:27:48

@jatagán9:
“Norbi leíró jellegű állítása mindössze annyi, hogy az a férfi, aki egy normál testalkatú nőt választott...”

Az azért érdekelne, hogy Norbi honnan tudja, hogy kit- és miért választ egy férfi!

Már csak azért is, mert ez tipikusan a kamaszkori nőfantáziák tartozéka, felnőtt korra a férfiak általában kinövik. Addigra már a legtöbben azt is tudják, hogy a szexuálisan leginkább izgató testrész az agy, a csomagolás másodlagos kérdés.
(Gyengébbek kedvéért: a viselkedés, a szexuális kisugárzás az. ami elsődlegesen vonz. A szépség segít, de önmagában nem elég ahhoz, hogy a nő igazából nő legyen.)

Remélhetőleg ha majd a Norbi egyszer felnő, akkor ő is rájön erre. Bár, ahogy mondtam, a szexuális vonzalomhoz kell az agy, szóval ez nem garantált.

morph on deer 2020.01.22. 12:50:21

@midnightcoder2:
“Ami Norbit illeti, ez a részérõl valóban vegytiszta marketing.”

Lehet, hogy ez része a legújabb családpolitikai koncepciónak?
Mindenki szüljön legalább négyet, vegyen luxusterepjárót és diétázzon Norbival?

Csak mert anélkül eléggé valószínűtlen, hogy a négy gyerekes anyukák majd edzésekre járnak két szülés között, hogy így próbáljanak konkurálni az éppen divatba hozott ribancok kinézésével, nehogy apunak lelohadjon.
A munkakedve, egy adómentes feleség meg egy még népesebb család elérése céljából.

Javaslom, hogy a nagycsaládosoknak alanyi jogon járjon Norbi-támogatás is, nehogy kipusztuljon a nemzet most, hogy a “férfiak” megtudták, mit is szeressenek a nő helyett!

Igen: a testsúlyát!
“Anyukám, pattanj fel a mérlegre, hogy kiderüljön: megdugnálak-e..!”
Ugye milyen izgató egy előjáték?

Pepejoe 2020.01.22. 12:51:07

@Pipas:
Szerintem nem esett le neked, hogy az azonnali fordító alatt azokról a kütyükről beszélek, amiket majd magadnál tartva a világ bármely eldugott kis falujában zökkenőmentesen kérhetsz egy kávét brióssal.
Visszatérve: az idegennyelv ismerete valóban kb. annyira egészségügyi probléma, amennyire a nők megerőszakolása-témaköröd a tárgyhoz tartozik.
Egyébként engem nem kell idézgetni, tudom mit gondoltam és mit írtam, emlékszem rá. De vissza is nézhetem. Magadat kéne visszanézni, mire-mit írtál mert azzal lehet a gond.

Pepejoe 2020.01.22. 12:52:57

@midnightcoder2:
Jól látod. Sokan nem fogják fel a lényeget és nem is akarnak mögé látni.
süti beállítások módosítása