Szabad az Á

Átjáró Másországba

Bangóné sem patkány

2019. április 29. 11:19 - Szabad az Á

2002–ben Orbán Viktor azt mondta, hogy a haza nem lehet ellenzékben.

Tehát aki a nem a Fideszre szavazott, az nem tartozik a nemzethez. Aztán, nézzük csak mi volt még?

Kommunistázás, liberális férgezés, hazaárulózás reggel, délben és este is. Egy Fidesz által hátulról irányított puccs féleség, majd 2010-ben hatalomátvétel. 2010 után az alkotmány, és ezzel a jogállam szétverése, sajtó egyoldalú és agresszív megszerzése, a tömegtájékoztatás teljes lenyúlása. Migránsozás, uszítás, gyűlölködés, pocskondiázás. Oktatás szétverése, lezüllesztése. Technikai ügyekkel a szegregáció egészen elképesztő új fajtájának bevezetése, életben tartása, sok százezer honfitársunk rabszolga sorban tartása. Megfélemlítése. Politikusok, szakértők, szavazók, lejáratása, bebörtönzése, dehumanizálása.

Ez történt - nagyon röviden, nagyon egyszerűen az elmúlt 15–17 évben a Fidesz–KDNP részéről. És erre vannak szavazóik. Nem is kevesen. És egyáltalán nem csak kényszerből. Sőt.

Bangóné Borbély Ildikó, valóban nem fogalmazott úgy, ahogy azt a baloldali–liberális mezőben lévő politikusok, köztük én is, jó szívvel hallgatna, vagy akár egyetértene vele.

Ennek ellenére nem tudom és nem is fogom elítélni.

A politikus is csak ember. És mindenkinél elszakadhat a cérna. Főleg akkor, ha őt vagy közvetlen környezetét már hosszú évek óta támadják, bántják, megalázzák.

Azokat a milliókat ki védi meg, akik nem a Fideszre szavaztak? A mi szavazóink lelke nem számít? Mi nem üthetünk vissza? Soha? Biztos? Nem ezt gondolom.

Akik őt most elítélik, legyenek azok baloldali–liberális pártok, vagy közírók, azt hiszik, hogy ezzel gesztust tesznek a Fidesz–KDNP párt vezetői és szavazói felé.

Szeretném jelezni, hogy óriási tévedésben vannak. A gesztusok kora lejárt. Háború van. És nem állunk nyerésre. Főleg nem úgy, ha egymásra lövünk. Már persze, ha győzni akarunk.

Győzni akarunk?

 

Székely Sándor 
független országgyűlési képviselő 
Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke

 

MUNKÁS BÜSZKESÉG NAPJA
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK KONCERT,
BESZÉLGETÉSEK, FÓRUMOK, VERSENYEK

2019. MÁJUS 1. EGYKORi ZÖLD PARDON

 

vandorpatkany.jpg

Képünk illusztráció
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr1614793012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása