Szabad az Á

Átjáró Másországba

Még szól a Klubrádió

2021. február 11. 14:23 - Szabad az Á

Bár még nem tudni, hogy mi fog történni a Klubrádióval, azért illő megjegyezni, hogy a rádió körüli jogi kavarás biztos nem tesz jót a magyarországi közállapotoknak.

Ezt még akkor is fontosnak tartom elmondani, ha egy olyan politikust, mint én, a Klubrádió drága ura nem volt hajlandó meginterjúvolni, mert nem fért bele a rádió hangulatába egy olyan ember és a pártja, aki 200.000 forintos minimálbért akar, támogatja a szövetkezeteket és hirdeti a szocializmust. Annak a pártnak az igazgatójára nem volt kíváncsi, aki nem kedveli a nácikat, annyira nem, hogy még Borsodban is egy egyértelműen szélsőjobboldali jelölt ellen induló jelöltet támogatott.

Egyértelműen kiállok a Klubrádió mellett, hiszen a jelenlegi helyzetben tényleg az van, hogy meg kell becsülni az olyan médiát, mint a Klubrádió, a Munkások Újsága, a Debreciner, a Városi Kurír és a Heti Tévé, ahol azért még el lehet mondani, vagy le lehet írni azt, amit gondol az ember.

Hogyan jutottunk el idáig? Szépen fokozatosan.

A körülöttünk lévő országokban is vannak korrupciós ügyek, ahol ezekben az ügyekbe bele is buktak a mindenféle színű kormányok.

Nálunk is vannak korrupciós ügyek. Hajjaj. Sőt csak azok vannak. Mégsem történik semmi.

Itthon a bérek és a nyugdíjak is borzasztóan alacsonyak, minden számítás szerint már réges-régen meg kellett volna buknia ennek a kormánynak.

Orbán Viktor okos politikus. Szép lassan állt neki a feladatnak. Nem ugrott neki azonnal az egész országnak. Szó szerint egymás után darálta be a különböző ellenállási gócokat. TV2, Népszabadság, Index, és a komplett vidéki sajtó.

Tehette. Magyarországon megszűnt a társadalmi szolidaritás.

Valamint az elmúlt harminc évben sikeresen folyt a propaganda a szakszervezetek valamint a érdekérvényesítés ellen. Melósok sztrájkkal harcolják ki a jogaikat? Ne már, az annyira szocialista duma. Egyezzenek meg szépen a főnökükkel, és fogják be a pofájukat. Aki nem vállalkozó, aki nem gazdag, az nem is ember. Proli. Jogok nélkül.

És mire megérkezett a Fidesz 2010-ben, addigra már nem maradt más, aki kiállt volna az utcára elkergetni őket. 2011-ben még volt pár hangos tüntetés, de gyorsan lehurrogták a hangoskodókat, hogy ilyet nem illik csinálni.

A lakótelepek népe végképp átállt a Fideszhez. Ők nem mondták, hogy majd a piac eldönti a sorsodat, meg hogy ne beszélj csúnyán ha az életedről van szó, és bántanak. Az egyetemi diákok és a tanáraik persze tüntethetnek a sajtószabadságért és az egyetemek jogaiért, világíthatnak a telefonjaikkal a tüntetés végén, írhatnak dühös közleményeket, attól ugyan változni nem fog itt semmi.

Nincs más hátra, minthogy a 2022-es választásokon változtassunk az országunk történelmén. Az Igen Szolidaritás ezért dolgozik. Hiszem, hogy sikerülni fog.

Székely Sándor 
független országgyűlési képviselő 
A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke
Az Igen Szolidaritás alapítója

 dsc_0502.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr8016423608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása