Szabad az Á

Átjáró Másországba

Székely Sándor: "Ha el tudnánk érni, hogy végre nem gyűlölködünk, nem irigyekedünk, hanem egy közösségben, egymásért is dolgozva élünk, magát a földi paradicsomot is el lehetne ide hozni."

2021. június 29. 00:54 - Szabad az Á

Már 14. napja gyalogolok azért, hogy Magyarországon 250.000 forint legyen a minimálbér, 50.000 forint a családi pótlék gyermekenként, 50.000 forinttal emelkedjenek a nyugdíjak.

A gyaloglások, a kitelepülések, a mindenféle közösségi térben folyó beszélgetések után, közben, végre van egy kis idő az első két hét összefoglalására.

Elképzelésen felüli eddig, ami történik velünk. Egyrészről pazarul jönnek az aláírások, Budapesten és vidéken is. Másrészről érezhető, hogy nem csak az aláírások jönnek, hanem a támogatók is.

Akármerre megyünk tudják, hogy jövünk, biztatnak, és hívják az ismerősöket is, hogy ők is írjanak alá. Mindenhol elmondják, hogy régen bizony biztonságban érezték magukat. Nem voltak gazdagok, senki sem sírja vissza az egypártrendszert vagy az orosz katonákat, de a létbiztonságot, a normális iskolákat, az egészségügyi ellátást és a biztos öregkort mindenki.

Utunk során látok teljesen lelakott falvakat, olyanokat is, amik küzdenek és olyanokat is, amik nagyon is élnek. Úristen mi lehetne ebből az országból, ha az uralkodó elit, a bankok és a multik nem lopnának, szivattyúznának ki innen mindent! Ez az ország tele van vízzel, termőfölddel, lehetőségekkel! Elképesztően kedves és tehetséges és szívós emberekkel.

Ha el tudnánk érni, hogy végre nem gyűlölködünk, nem egymást irigyeljük, hanem egy közösségben, egymásért is dolgozva élünk, magát a földi paradicsomot lehetne ide elhozni.

Nem kell ehhez más, csak az, hogy az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom frakciót tudjon alapítani a parlamentben. Hiszen mi kiharcoljuk a jobb béreket, a nyugdíjemelést és bőven megemelt családi pótlékot.

208061922_2526721310806812_5870378526406086900_n.jpeg

Mi a szeretet erejét használjuk a gyűlölettel szemben. Nem vagyunk hajlandóak gyűlölni senkit. Nem vagyunk hajlandóak bántani senkit. Politikai ellenfeleinket is értjük, megértjük és bár sokszor kritizáljuk őket akár élesen is, de sohasem nevetjük ki, nézzük le őket.

Fantasztikus ez a kampány. Az egész országban zajlanak a kitelepülések, járom az országot, találkozok rengeteg lelkes és jó emberrel, építem – építjük a pártunk országos szervezetét!

Kell ennél jobb nyári program? Aligha! Kapcsolódjatok be ti is munkánkba és meglátjátok, hogy milyen jó egy jó ügyért küzdeni, jó emberek társaságában!

Hajrá Magyarország, hajrá Igen Szolidaritás!

Székely Sándor, az Igen Szolidaritás országgyűlési képviselője

dsc_0669.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabad-az-a.blog.hu/api/trackback/id/tr6316607546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása